Tervetuloa Vauhtiraveihin 26.8.2018 klo 12 - 16!

NÄE JA KOE ainutlaatuinen tapahtuma kun pienet shetlanninponit sekä uljaat kylmä- ja lämminverihevoset ottavat mittaa toisistaan kiihdytyskisassa kärry- ja monté (raviratsastus)-lähdöissä. Vasta kolmas kerta Suomessa hevosten kiihdytyskisat, nyt Porvoossa.

Nopeatempoisessa kiihdytyskisassa raviradan etusuoralla yleisön edessä sekä ravi- että monté-lähtöinä;
 Ponit 150 metriä
 Hevoset 250 metriä

Mukana Suomen ykkösrivin ammattikuskit ohjaksissa, joten luvassa huikea vauhtielämys. Kaksinkertainen ravikuningas, olympia-ajon voittaja, koko ravikansan "Sydänten Kuningas" Erikasson on lupautunt esittäytymään meille valmentajansa Bella Varjosen saattelemana.

Keppari Arenalla nähdään mitä upeampia keppihevosia kisailemassa ja esittämässä taitojaan. Myös myyntipaikkoja. Lisäinfoa ja ilmoittautumisohjeet tapahtuman keskustelussa lähempänä. Tervetuloa mukaan kerryttämään kilpailukokemusta kepparillesi isolla kilpailuareenalla!

Lisäksi paljon muuta hevos- ja eläinaiheista; mm. hevosesityksiä, sympaattisia alpakoita, haliponeja, kaneja. Myyntipöytiä, hevostavara-kirppistä, puffetteja, talutusratsastusta poneilla, isompiakin hevosvoimia sekä paljon muuta mukavaa nähtävää

Huomioithan että myyntipisteissä käteismaksu, korttimaksu mahdollisuus vain yhdessä kahvipisteessä.